Succesvolle projectdag 7 oktober 2017

Een groep is met cliënten van HVO-Querido naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam geweest. Een aantal vrijwilligers is gaan helpen bij een Bingo voor de verstandelijk beperkte bewoners van de Sierpeerhof. In het verzorgingshuis de Diem werden de mensen blij gemaakt door een bonte middag vol oude meezingers zoals oudhollandse liedjes en smartlappen. Bij de jumbo in Diemen-Zuid is met behulp van vrijwillige vluchtelingen voedsel ingezameld voor de voedselbank. In 2,5 uur tijd haalden zij maar liefst 21 kratten op! De wandeling met ouderen uit Berkenstede naar het 20-jarig jubileumfeest van de Wereldwinkel Elsengroep op het Diemerplein viel helaas letterlijk in het water. Dat werd opgelost door binnen samen allerhande bordspellen te spelen onder het genot van een glaasje warme chocolade melk met slagroom. Zoals een bewoner ook aangaf: het doet er niet toe, het gaat om jullie aanwezigheid. En zo is het! Wat we ook precies deden, we kozen ervoor om er te zijn en wat van onze kostbare tijd weg te geven, onbaatzuchtig. Een daad van liefde. Vrijwilligers, bedankt!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close